MYLO

MYLO

Wil je oversized en veel keuze? Dan is de Mylo bij uitstek een goede keuze. De magnifieke Mylo loungeserie bestaat uit verschillende royale modules: een chaise longue, een grote sofa in een linker- en een rechteropstelling, een hoekmodule met een open gedeelte in de rug, een tussenmodule, een voetenbank, een lage tafel en twee formaten bijzettafels. Mylo valt op door z’n royale afmetingen en kussens met een mooie textuur. In het vergrijsde teakhouten frame zit een subtiele ronding. De kussens hebben ook zachte, afgeronde vormen. Een mooi, luxe detail zie je als je vanaf de achterzijde aan komt lopen: Mylo heeft een rugleuning met een vlechtwerk van beige rope. Je kunt de modules combineren zoals je wilt en er zelfs voor kiezen om bijvoorbeeld de hoekmodule los neer te zetten als tweepersoons ligbed met erachter een bijzettafeltje en ervoor de Mylo voetenbank. De tafels zijn net als het frame van het zitmeubilair gemaakt van sfeervol vergrijsd teak. De lage tafel is er in een vierkant model en als voetenbank met een dik kussen. De Mylo chaise longue tafel is 160 centimeter lang waardoor je naast jouw chaise longue veel plek hebt om iets neer te zetten zoals je glas, borrelhap of decoratie. Voor naast je Mylo sofa kies je bijvoorbeeld de Mylo sofa bijzettafel of de Mylo lage tafel die nog meer ruimte biedt.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen