JAGO

Wil je een ambachtelijk vervaardigde eetstoel of lounge chair met een moderne uitstraling, dan is de voortreffelijke Jago een uitstekende keuze. Jago dankt zijn moderne uitstraling aan het vergrijsde teak: een houtsoort dat voor de Max en Luuk-collecties veel wordt gebruikt en louter van gecertificeerde kwaliteit is.

Jago heeft een rank design met ronde, conisch gevormde poten en afgeronde leuningen. De rugleuning en zitting zijn vervaardigd van met de hand gevlochten belt en zijn in een prachtige chique camel-tint uitgevoerd. De eetstoel is een smallere, hogere stoel voor aan een eettafel, terwijl de loungevariant breder en lager is en uitstekend past bij een van de vele loungetafels van Max en Luuk. De bijbehorende kussens zijn in een lichtgrijze stof uitgevoerd die naadloos aansluit bij het camel van de zitting en rugleuning.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen