BRAIN

Ben je op zoek naar een sofa en lounge chair die wat robuuster ogen, overweeg dan Brain die met zijn rechte vormen stevig op het terras of balkon staat. De luchtigheid in het ontwerp komt van met de hand gevlochten rope dat in rug- en zijleuningen is toegepast, in de vorm van een ruit. Bovendien is het teakhout voorzien van mooie rondingen.De sofa biedt met bijna twee meter lengte met gemak plek voor drie personen. Het lichtgrijze zitkussen is uit één stuk vervaardigd. De twee grote zachte rugkussens tegen de iets naar achter hellende rugleuning, nodigen uit om heerlijk tegenaan te zitten en doen wat comfort betreft niet onder voor een sofa in een interieur. De ruime lounge chair met zeer relaxte zitting kun je gecombineerd met de sofa of als los item als prachtige blikvanger op het terras plaatsen. Voor extra comfort en een speelse uitstraling is een sierkussen ook uitstekend te combineren.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen