KELVIN

Dat Max en Luuk ook wordt geïnspireerd door de modewereld en luxere restaurants, is terug te zien in de verschillende ambachtelijke vlechtwerktechnieken. Zo ook bij de schitterende stoel Kelvin, die een verfijnd fibervlechtwerk heeft in de kleur ‘stone’. Een kleur die ook is toegepast voor het frame van gegalvaniseerd staal en zo een mooi ton sur ton geheel creëert. Een stoel die je overigens handig kunt opbergen, omdat dat deze stapelbaar is dankzij de openingen aan de binnenzijde van de zitting. Kelvin heeft bovendien een iets lagere rugleuning dan de gemiddelde stoel en zo worden de gestapelde stoelen samen niet al te hoog. Tel daar het fijne zitcomfort bij op en de conclusie kan niet anders zijn dan dat Kelvin een uitstekende keuze is.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen