PATRICK

ABBY

De uitnodigende Patrick is een tafelserie bestaande uit twee even hoge varianten: een langwerpige tafel van ruim drie meter en een ronde tafel van honderddertig centimeter doorsnede. De combinatie van de gebruikte materialen en het design is een bijzonder fraaie: plantage teakhout voor het frame met ranke tafelpoten die taps toe lopen en keramiek voor het blad.Van beide tafels loopt het blad aan de onderzijde schuin naar binnen. Gecombineerd met het gekozen materiaal – keramiek in een marmerlook met een voelbare ader en een bijzondere kleurschakering in een lichte of donkerdere tint – zorgt dit voor een eigentijds design. Het kras-, slijt- en kleurvaste materiaal is een samengesteld natuurproduct met kwarts, glas en porselein als hoofdbestanddelen. Een tafel als Patrick kun je dus met een gerust hart gedurende heel het jaar buiten laten staan en intensief gebruiken.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen