Justin, Kyle & Gary

Justin, Kyle & Gary
Max & Luuk introduceert voor het nieuwe seizoen een collectie lampen gemaakt van fraai fiber in de nieuwe tint brick. Een tint die ook is toegepast voor de nieuwe stoel Daley. Brick kun je echter ook gemakkelijk combineren met andere tinten uit de Max & Luuk-collectie gezien de ruime keuze uit naturelle tinten. Fiber is een oersterk materiaal dat uitermate geschikt is voor buiten. Met de lampen maak je van je terras een verlengde van je woning met prachtig sfeervolle verlichting. Justin is een staande lamp van eenenveertig centimeter hoogte die op een tafel en op de grond geplaatst kan worden, bijvoorbeeld onder een terrasoverkapping. De lampenkamp van fiber is er zowel in de lichtgrijze tint linen als de nieuwe tint brick vervaardigd. De voet van de lamp is gemaakt van vergrijsd teak. De karakteristieke Kyle lampenkap is gemaakt in twee formaten: 72 en 56 centimeter hoog en is ontworpen voor ruimtes zoals overdekte terrassen en poolhouses. De langwerpige versie heeft een smallere diameter, terwijl de minder hoge versie juist breder is. Kyle heeft door z’n design, dat doet denken aan een lampion, een enigszins oosterse uitstraling en is dan ook heel goed te combineren met meubilair in die sfeer. De kap is gemaakt van vergrijsd teak in combinatie met fiber in de tint brick. Kyle koop je als losse lampenkap: je kunt zo zelf bepalen welke kleur en lengte je wilt voor het snoer. Hanglamp Gary is gemaakt van fiber in de tint zand en heeft dan ook een strandachtige uitstraling die ook op bijvoorbeeld Ibiza niet zou misstaan. Deze lamp is een blikvanger boven je tafel, bijzonder geschikt voor een ronde tafel of met een tweede exemplaar perfect voor een lange rechthoekige tafel. Gary is beschikbaar met een doorsnede van maar liefst tachtig centimeter.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen