julia

JULIA

Frans van Rens ontwierp vorig jaar exclusief voor Borek de sublieme tafelserie Julia met z’n krachtige vormentaal. Julia borduurt nu voort op de populaire tafels met slijt- en kleurvaste bladen van keramiek. Met Julia kun je de frames en Dekton® bladen combineren. Deze bladen zijn er in de uitvoeringen ceppo en marmorio; de aluminium frames in lava en linen. Aan de ronde Julia tafel van 140 centimeter doorsnede kun je met gemak met zes personenzitten, of dat nu is met stoelen of stoelen gecombineerd met poefjes. Met vier personen zit je heel ruim aan deze fijne tafel. Het blad ceppo heeft een uitgesproken design en komt goed tot z’n recht op een terras met een verder rustige uitstraling. Ceppo staat heel mooi bij een zwart onderstel in lava en met donkere stoelen. Heb je liever een aardetint, dan is een marmorio blad met linen aluminiumonderstel meer voor de hand liggend. De langwerpige Julia-tafel met modern Deens ovalen blad van keramiek, heeft ronde poten die iets verder naar binnen staan, waardoor je stoelen volledig rondom de tafel kunt plaatsen. Net als de ronde Julia-tafel kun je kiezen uit ceppo en marmorio bladen en een lava of linen onderstel.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen