JAXX

JAXX

Max & Luuk ontwikkelde voor het nieuwe seizoen veel meubilair in naturelle, lichte tinten. Voor degenen die echter een voorkeur hebben voor chique donkere tinten is Jaxx een mooie en zeer elegante loungeset. Deze set heeft een antraciet frame, een prachtige combinatie van een ronde rope met een platte belt in de tint graphite en warmgrijze kussens in de tint smoke. Door de maatvoering en de ranke kussens is Jaxx een wat compactere serie dan sommige andere loungesets.
Bij het samenstellen van de Jaxx-serie kun je kiezen uit een linker- en rechtersofa, een middenmodule en een hoekmodule. Het geheel maak je compleet met een lage Jaxx tafel van vergrijsde teakhouten latten met een antraciet frame. Je kunt deze vierkante tafel los neerzetten of op meer speelse wijze tussen de modules in plaatsen. Tegelijkertijd is het combineren met een poef of een ronde bijzettafel en het toevoegen van andere materialen heel goed mogelijk en in lijn met ontwikkelingen die je tegenwoordig ook veel in het interieur ziet. Kortom: maak van Jaxx geheel je eigen samenstelling, zoals dat in het interieur en het buitenmeubilair tegenwoordig veelvuldig gebeurt. Met Max & Luuk weet je bovendien dat je altijd stijlvolle kwaliteit in huis haalt.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen