IAN

IAN

Een poef is een veelzijdig meubelstuk en een decoratieve en praktische aanvulling op een lounge of dining set, zeker als je kiest voor Ian. Op een poef zet je bijvoorbeeld een dien blad of je gebruikt het als extra zitplaats. Louter als decoratie werkt Ian ook en dat komt door de schitterende stoffering. Ian kun je in twee formaten aanschaffen: een brede, lage variant en een hoge, smalle. Beide poefs zijn verkrijgbaar in de stof Argyle met een grafisch patroon, in de tinten green, grey en terra. De stof Argyle is met veel materialen te combineren, doordat de stof altijd uit twee tinten bestaat. Bovendien heeft Max & Luuk sierkussens met dezelfde stoffering. Het hoge formaat van poef Ian kun je zowel bij een eettafel zetten als bij een lounge set. Het lage brede formaat staat mooi bij een lounge set en combineer je bijvoorbeeld met een net iets hoger salontafeltje van teak, zodat je een speels en handig geheel creëert.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen