DALEY

daley

Een comfortabele zitting met een hoge rugleuning en een platte fiberdraad zijn in het oog springende kenmerken van de vorig jaar geïntroduceerde Daley. Nu is daar een andere blikvanger aan toegevoegd: de warme aardetint brick. Niet alleen de platte, met de hand gevlochten fibervezel is uitgevoerd in brick, maar ook het frame van gegalvaniseerd staal en het bijpassende zitkussen. De nieuwe lampen Justin en Kyle zijn eveneens gemaakt van fiber in de tint brick en passen dan ook perfect bij stoel Daley. Samen met een warm teakhouten tafel zoals Chester of een met vergrijsd teak zoals bij tafel Bowie, heb je met Daley een hele fijne combinatie. In deze stoel kun je urenlang heerlijk zitten, tafelen en relaxen aan een grote tafel of in een hoekje van je terras met een bijzettafel.s

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen