chester

CHESTER

De Chester tafel vormt een groot gebaar in de tuin en is in een originele, honingbruine teakkleur uitgevoerd. Door het teak structureel te onderhouden, behoudt Chester zijn kleur, anders zal deze op natuurlijke wijze vergrijzen. Door de latjes aan de zijkant, oogt deze tafel enigszins oosters. Net als veel meubilair in de nieuwe collectie heeft deze tafel overal rondingen: zowel in het blad als in de poten. Het blad bestaat uit twee brede delen van kwalitatief hoogwaardig, volwassen plantageteak. Alle stoelen uit de collectie van Max & Luuk, maar ook die van Borek en Yoi, kun je combineren met deze fraaie eettafel van drie meter lang. Er is ook een lagere tafel, die met 46 centimeter wel iets hoger is dan de gemiddelde salontafel, zodat je minder ver hoeft te reiken om iets van tafel te pakken. De ronde bijzettafel van Chester is in dezelfde uitstraling gemaakt en maakte de serie compleet. Het teakhout van Chester is daarnaast niet alleen goed te combineren met andere materialen zoals aluminium, maar gaat ook heel goed samen met andere kleuren. Met Chester kun je kortom naar hartenlust combineren, zoals je dat gerust met veel meubilair van Max & Luuk kunt doen.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen