BOWIE

bowie

Bowie is een tafel van vergrijsd teak, gemaakt in drie verschillende formaten. Het ranke onderstel heeft een mooie Scandinavische look met afgeronde poten die onderling verbonden zijn. Het blad is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vergrijsde teakhouten latten. De ronde Bowie is geschikt voor zes personen en heeft een doorsnede van 140 centimeter. Ronde tafels zijn veel gevraagd en met deze relatief compacte tafel tussen de meer standaardmaat van 120 centimeter en de royale 160 centimeter in, kun je toch veel personen een plek bieden als je geen heel groot terras hebt. Bowie heeft ook twee langwerpige varianten in een Deens ovaal: een van 240 centimeter lengte geschikt voor vier stoelen tussen de poten en twee op de kopse kanten. De grootste Bowie-tafel meet 290 centimeter en biedt plek aan maximaal acht ranke eetstoelen. Het slanke onderstel en blad in één kleur en materiaalsoort, geven een serene uitstraling aan het terras.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen