Go West, Kick & Riff

West daybed and Owen parasol 250x250 | Max & Luuk

MAX & LUUK is uitgegroeid tot een volwassen merk met een geheel eigen uitstraling. Het rebelse merk staat anno 2020 voor duurzame kwaliteit maar met een jeugdige twist. De nieuwe collectie WEST is daarvan het klinkende bewijs. Stoere lounge modules – met zwart aluminium onderstel – die eindeloos te combineren zijn, zowel met éen-, twee- of driepersoons modules. De zitelementen zijn van door en door gekleurde weersbestendige stof gemaakt. In combinatie met quick dry foam in de zittingen, zijn de WEST lounge modules snel droog na een zomerse plensbui. Het lome WEST Daybed is een blikvanger op elk terras en biedt royaal plaats aan twee personen. De losse armlegger tussenin biedt comfortabel steun in een zitpositie.

De zwarte aluminium tafels uit de nieuwe collectie Kick & Riff vormen een perfect match met de WEST lounge clubs. Maar liefst drie formaten coffee tables en twee side tables bieden comfortabele afzetmogelijkheden vanuit een luie positie. Met MAX & LUUK begint zo het voorjaar al bij de eerste zonnestralen!