ALICE

Met de prachtig vormgegeven en natuurlijk ogende Alice-stoelen van kwalitatief hoogwaardig teak en rope, steel je de show bij familie en vrienden. Ze zijn beschikbaar in twee varianten: een eetstoel en een loungestoel. Beide stoelen zijn ontworpen met een sterk gebogen rugleuning die zorgt voor een fijne, ontspannen houding. Het camel kleurige, comfortabele rope van de rugleuning gaat mooi samen met de lichtgrijze kussens. Deze zijn aan de voorzijde recht, maar lopen aan de achterzijde mee met de gebogen vorm van de rugleuning. Het vergrijsde teak frame heeft ronde poten, passend bij de ronde vormgeving van de leuning. De voor- en achterpoten komen samen in een karakteristieke wigvorm. De teakhouten Lasse bijzettafel gaat uitstekend samen met het ontwerp van de Alice lounge chair. Voor de eetkamerstoel is bijvoorbeeld de Lennon eettafel een uitstekende combinatie.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met Max & Luuk en wij vertellen u graag meer over onze mooie producten.
Kom in contact

Brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Max & Luuk? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Max & Luuk in.
Brochure aanvragen